1976-30 18-24 iulie 1976

Duminică, 18 iulie 1976 este ziua în care Nadia Comăneci prima notă de 10 din istoria Jocurilor olimpice. Televiziunea Română a alocat multe ore pe canalul 1 transmisiunilor directe sau înregistrate și a rezumatelor de la Olimpiada de vară de la Montreal. Mai multe amănunte aflați pe blogul cu profil sportiv al prietenului Betino31, https://arheologsport.wordpress.com/2016/07/23/7-ingerul-cazut/ . Acesta este singurul număr din perioada Olimpiadei pe care l-am găsit. De pe ultima pagină aflăm de lansarea celebrei emisiuni matinale radiofonice „Răspundem ascultătorilor” Se pare că ascultătorul suna dimineața între orele 6-8 și la ora 9 afla răspunsul la problemele sale. Tot acum apare duminica de la 8.30 „Radioprogramul Satelor”, iar pe programul 3 se mărește numărul și spațiul emisiunilor stereofonice.
1976-07-18-coperta-1

2 gânduri despre „1976-30 18-24 iulie 1976

  1. D -zeu sa-ti dea sanatate .omule pentru munca care o faci ,si reusesti sa ne intorci in anii copilariei noastre .ca sugestie am mai scris-o ,ar fi fantastic daca ai putea sa ne plasezi si cite un fragment din emisiunile radiofonice ale acelor ani .stiu eu orice de aducere aminte . cit e de dezvoltat netul ,eu inca n -am reusit sa prind vreo sursa pentru radio.numai bine si sanatate inca o data .n.cozma

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Ar fi niște casete radio, dar e atât de complicat să le digitalizez, că nu mă încumet deocamdată. Au fost înregistrate și răs-înregistrate, astfel încât e o „varză” pe ele. Și nici nu e mare lucru pe ele.. Poate că va veni și vremea lor. Până atunci, găsiți foarte multe emisiuni de divertisment vechi la adresa https://www.mixcloud.com/discover/ora-vesela/ . Vă rog să nu mai postați pe acest blog, el fiind o „ciornă” pentru https://tvarheolog.wordpress.com/ . Posibil să nu ajungă mesajul la mine, sau la moment-dat să șterg blogurile „secundare”. Intrați cu încredere și „abonați-vă” cu încredere pe blogul principal, https://tvarheolog.wordpress.com/ . Mulțumesc.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s